Tussen land en zee

Tijdens uw vakantie in het vakantiecomplex La Gabinière op het schiereiland Giens in Hyères kunt u kiezen uit talrijke vrijetijdsactiviteiten.

OLBIA - Parc des Chevaliers

Kustpad

Wandeltocht

Als u een vakantiewoning in Giens huurt, kunt u prachtige wandeltochten maken!

Het 18 km lange wandelpad langs de kust is rechtstreeks toegankelijk vanaf het vakantiecomplex La Gabinière en biedt gevarieerde wandelingen in de mediterrane natuur met kliffen, wilde baaien, de typische vegetatie (glooiende dennen, steeneikenbossen) en nog veel meer.

Onderwater

Vinnen, duikbril en een snorkel

Geniet van de rijke onderwaterflora en -fauna in de Middellandse Zee in de omliggende baaien of op het eiland Port Cros (natuurreservaat, aangewezen onderwaterroute La Palud). Pak uw vinnen, duikbril en snorkel en stort u in het heerlijke frisse water voor een uniek onderwateravontuur.

Activiteiten met onze partners

plage noire

Ontdek Porquerolles met TLV

De aanlegsteiger van Tour Fondue ligt op 100 meter van het vakantiecomplex en na een overtocht van 20 minuten met de veerboot TLV stapt u uit op het eiland Porquerolles, waar u kunt wandelen, trektochten maken of mountainbiken. Of wat dacht u van gewoon ontspannen en luieren op een van de mooiste stranden van de Middellandse Zee?

Ontdek de website van onze partner
Plongée sous-marine à Giens

Diepzeeduiken

Grenzend aan het vakantiecomplex nodigt onze partner duikclub ESPACE MER u uit om de rijkste onderwaterplekken van de Côte d’Azur te ontdekken: wrakken, rotsformaties, koralen, tandbaarzen…  De ‘Sec de la Gabinière’, een eilandje voor de kust van het eiland Port-Cros, is een van de beste duikplekken van de Middellandse Zee.

Ontdek de website van onze partner
Kayak à Giens

Watersporten en andere activiteiten

 

Experts en beginners kunnen hun hart ophalen met watersporters zoals windsurfen en kitesurf. Als de Mistral opsteekt, wordt de spot Almanarre een waar windparadijs. Liefhebbers van motorsporten gaan richting Speedkart om te karten. En op veel plekken kunt u een jetski huren.

Ontdek de website van onze partner

Genieten bij de Iles d'Or

Ontdek de website van onze partner

Ontdek de omgeving

Een land van contrasten. Gouden zandstranden of rotskusten (300 km kustlijn), Gouden Eilanden, Saint-Tropez…

Giens ontdekken

Onze voorstellen voor volledig uitgeruste huuraccommodaties, in een perfecte omgeving aan zee

Onze huurvoorstellen. Een perfecte omgeving aan zee, voorzien van vele hulpmiddelen…

Appartements

Activiteiten

Wandelen, duiken, snorkelen, watersporten…

ACTIVITEITEN

Voordelen

Diensten ter plaatse of in de buurt voor een optimaal comfort.

Residentie